Rólunk

Alapítónk 16 éve dolgozik a szakmában, azóta pedig újabb tagokkal bővült a csapatunk, amelyre azóta is a folyamatos szakmai fejlődés jellemző egyénileg és kollektíven is. Nemcsak tagokkal bővültünk, hanem újabb és újabb szakterületekkel is – természetesen ez magával a szakmára egyre inkább jellemző sokszínűséggel is jár. Nem sajnáljuk az időt és energiát az önképzésre és az alapos munkára. Haladunk a technikával, és arra törekszünk, hogy gyorsan, de precízen tudjuk kivitelezni ügyfeleink kérését. A munkát mint közösségi tevékenységet fogjuk fel, bármikor egymás segítségére sietünk, és célunk, hogy ügyfeleinkkel is  olyan légkört alakíthassunk ki, amely egymás munkájának segítésén alapul. A csapatmunka az erősségünk, de minden kollégánk igyekszik a maximumot kihozni a saját egyéni munkaköréből is.

norbi

Szép Norbert

Alapító és Tulajdonos

Alapítónk, Szép Norbert, alias Koci 16 éve adta át első sikeres weboldalát; azóta is szorgosan bővíti a cég szolgáltatásait és a csapatot egyaránt.

maja

Szabadics Maja

Marketing vezető

Maja felelős a marketing stratégiák kidolgozásáért, ezen kívül pedig ő végzi a szövegírói feladatok nagy részét is.

balázs

Szabó Balázs

Fejlesztő

Balázs a legfrissebb tagja a csapatunknak, szakterülete a backend fejlesztés: kiemelkedő programozói vénája nem ismer határokat, pontos, gyors és mindig precíz.

enikő

Dorogi Enikő

Grafikus

Enikő a grafikai elemek szakértője, a gyors és hibátlan képszerkesztési, logótervezési és videóvágói tehetsége által szinte minden projektünkben övé az egyik legfontosabb szerep.

niko

Niko

Legfőbb támogató

A kabalánk, aki a jó hangulatért felelős!