FACEBOOK ÉS INSTAGRAM OLDALMENEDZSMENT ÉS TARTALOMGYÁRTÁS

FACEBOOK OLDALMENEDZSMENT ÉS TARTALOMGYÁRTÁS 

Nemcsak hirdetési kampányát kezeljük, hanem vállalkozása facebook oldalát is! Ez azért lehet nagyon fontos egy vállalkozás szempontjából, mert nagy esély van arra, hogy az érdeklődők az egyik legnépesebb közösségi platformon, a facebookon találják meg azt a céget, amelynek szolgáltatásait igénybe szeretnék venni. Könnyen lehet tehát, hogy a cég facebook oldala, és nem pedig más felülete fogja az első benyomást tenni a potenciális vásárlóra. Ezért elengedhetetlen ezen a felületen is a folyamatos aktivitás, hiszen egy, már több hónapja vagy több éve tétlen oldal nem túl bizalomgerjesztő hatást kelt. Ezen a területen is számíthat ránk: a posztok kialakításától és publikálásától kezdve az aktivitás ellenőrzésén keresztül a kommentek megválaszolásáig adminisztráljuk facebook oldalát. 

INSTAGRAM OLDALMENEDZSMENT ÉS TARTALOMGYÁRTÁS 

A közösségi média kiemelt helyen áll a marketing stratégiánkban. Tudjuk, hogy egyes felületek több odafigyelést és interakciót igényelnek, de ez a kapcsolatépítés és figyelemfenntartás céljából teljes mértékben kifizetődő. Az instagram rendszerében a folyamatos aktivitás elengedhetetlen a minél több követő, ennélfogva vásárló megszerzéséhez. A posztok, mystory-k, videóanyagok, információk is mind-mind körejátszanak ebben. Eredeti tartalmakkal, mélyreható kutatással és kizárólag egyedi képek használatával színesíthetjük instagram oldalát.

MIHEZ ÉRTÜNK?

Weboldalkészítés
WordPress alapú vagy egyedi PHP tervezésű oldalak tervezése
On-Site SEO
Tartalom, külső és belső linkek, kulcsszavak vizsgálata és optimalizálása
Konverzió növelése
Azért dolgozunk, hogy a marketingből kattintás, a kattintásból pedig vásárlás legyen
Hirdetéskampányok
Google Ads és Facebook hirdetési kampányok vezénylése, tesztelés, eredmények folyamatos javítása
Tartalomgyártás
Szövegírás, Facebook és Instagram oldalmenedzsment, követők gyűjtése
Off-Site SEO
A weboldalra mutató linkek építése: PR cikkek, tartalommegosztás, értékelések, blogok

A közösségi média ilyen módú aktív használatával segítjük elő a kommunikációt az érdeklődőkkel és vásárlókkal, fenntartjuk a figyelmet a folyamatos médiamegjelenéssel, és vonzóvá tesszük az Ön szolgáltatásait a jól megfogalmazott szöveges, illetve a kreatívan megalkotott vizuális tartalommal. 

Frappáns szövegek
A kulcsszavakra optimalizálva precízen fogalmazzuk meg a termékekre-szolgáltatásokra vonatkozó információkat.
Beszédes képanyag
Változatos és stílusos egyedi képekkel, videókkal színesítjük a posztokat, termékleírásokat.
Kommunikáció
A Facebook és Instagram oldalak látogatóinak nemcsak információt adunk, de válaszokat is kérdéseikre. Aktívan menedzseljük oldalát, hogy a vásárlók számára mindig elérhető legyen!

Rólunk mondták

EREDMÉNYEINK

Csapatunk büszke eddigi eredményeire, és szeretnénk tovább bővíteni a sikeres projektek listáját. Van némi tapasztalat a hátunk mögött, a számok magukért beszélnek!

0
ELÉGEDETT ÜGYFÉL

Jelzi a kemény munkánk eredményét!

0
ÉV A SZAKMÁBAN

Bízzon a tapasztalatunkban és dolgozzon velünk!

0
SIKERES PROJEKT

Válasszon minket és növeljük együtt a számot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!