LOGÓTERVEZÉS

A hatásos látványvilág legalább annyira meggyőzően hat a vásárlóra, mint egy ügyes marketingszöveg. A cég logója nagyban meghatározza ezt a látványvilágot.

A vállalkozás arculatához illő logó tervezését és grafikai munkálatait is vállaljuk. Tervezéskor az esztétikáért felelős grafikai elemeket vegyítjük az informatív és megfelelő mértékben figyelemfelkeltő látvány kialakításával. Tudjuk, hogy a logó az első dolog, amit egy érdeklődő a cégről való tudakozódás közben megpillant, akár online, akár offline felületről beszélünk. Egy sikeres, közismert vállalkozást első pillantásra nem másról, mint a logójáról ismernek fel. Már maga a forma és a színvilág asszociációkat hív elő egy szemlélőben: egyáltalán nem mindegy tehát, hogyan alakítjuk ki a logó megjelenését. Mi figyelünk arra, hogy a forma praktikus és bármilyen felületen könnyedén megjeleníthető legyen; hogy a színvilág ne elcsépelt, sok más cég által már használt színekből álljon össze; illetve arra is, hogy a vállalkozás minden platformján megjelenő színek és grafikai elemek visszaköszönjenek a logóban, ezáltal egy, a marketing szempontjából előnyös egységes összhatást alkotva.

Milyen előnyökkel jár, ha a weboldala elkészítése mellett a logótervezést is ránk bízza?

A színvilágot és grafikai elemeket saját grafikusunk így egyidőben tudja megtervezni a weboldalhoz és a logóhoz is. Az összhatás ezáltal egységesebb, a különböző médiaelemek és marketinganyagok, pl. hírlevél vagy facebook- és instagramoldal pedig  szintén egyidejűleg gazdagodhatnak stílusukban hasonló elemekkel.

    Kérjen ajánlatot